despre joc pe scurt

- la jocul "Ce? Unde? Cand?" participa echipe formate din cate 6 jucatori
- care trebuie sa raspunda la intrebari de inteligenta, logica, eruditie, perspicacitate
- intrebarile sunt citite de catre un prezentator pentru toate echipele concurente simultan

De regula:
- pentru fiecare intrebare se ofera un minut de gandire si discutii in sanul echipei
- raspunsurile se dau in scris pe foite unui juriu care decide asupra corectitudinii acestora
- pentru fiecare raspuns corect echipele castiga 1 punct
- un set de intrebari cuprinde de la 36 pana la 50 de intrebari, impartite pe runde cu pauze intre ele
- castigatoare devine echipa care acumuleaza cele mai multe puncte, adica raspunde la cele mai multe intrebari.
Sunt permise si sunt curente adaptari ale regulilor generale expuse mai sus, in dependenta de formatul competitiei. Toate aceste schimbari sunt anuntate inaintea concursului. via http://www.cuc.md

Monday, November 8, 2010

timiQuest


  Sambata  
  13 noiembrie  
  11:00  
   in fata Cantinei Poli(3F)   


detalii:
I. Mijloacele de transport admise: Troleibuzele,Tramvaie, Autobuzele + deplasare pe jos. Sunt interzise mijloacele proprii precum: automobilele, motocicletele, bicicletele + taxiu
rile. Sunt 2 cazuri cand o echipa poate fi descalificata: daca foloseste un transport neautorizat (mai ales ca echipele vor avea aparate foto si vor putea informa organizatorii) si cazul cand va avea loc schimb de indicii de joc intre echipe (va fi descalificata echipa care ofera indiciile).

II. Jocul va avea 9 etape. Acesta va incepe exact la 11.00(in fata Cantinei POLI, 3F) - ora la care echipele prezente vor primi primul indiciu. Echipele care vor intarzia vor primi primul indiciu in momentul in care se vor prezenta. Perioada dintre 10.30 - 11.00 este destinata momentelor organizatorice (inregistrare, raspunsuri la intrebari, recomandari, etc). Jocul va dura 4-5 ore pentru majoritatea echipelor, astfel ca se va termina pe la 15.00-16.00.

III. Toate etapele sunt rezolvabile pe loc (cu sau fara utilizarea indiciilor suplimentare). Insa daca o echipa doreste sa obtina un rezultat mai bun, ar face bine sa gaseasca o persoana care sa se aiba acces la internet pe parcursul jocului.IV. Echipele vor fi din 5-6 membri.Vedem pe loc citi vor veni.

No comments:

Post a Comment